Offer Request

 

 

Oferim gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio si tv in sistem analog si DIGITAL, antene radio și tv.

Echipamentele sunt de ultimă generaţie (verde) şi au un consum scăzut de curent electric (chiar şi cu 40%-60% mai scăzut decât vechile transmiţătoare clasice).

Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare. Echipamentele sunt testate riguros cu ajutorul instrumentatiei de laborator profesionale, respectând standardele de control al calitatii. Oferim o gama completa de accesorii pentru transmitatoarele Radio si TV, incluzând mai multe sisteme de RF pentru schimbarea frecventei de baza, precum si o varietate de echipamente si accesorii pentru controlul de la distanta al sistemelor.

 

Eagle Media Broadcasting vine cu un nou sistem de vânzări,extrem de avantajos pentru radiodifuzori si televiziuni !!! FARA DOBANDA SAU ALTE TAXE!!!

Avans 50% din valoarea comenzii si plata diferentei după recepția mărfii în termen de 60 de zile (valoare de până la 10 000 Euro).Comenzile cu valori de peste 10 000 Euro beneficiază de alte promoții de plată. Preturile de vanzare sunt impuse de producatori și extrem de avantajoase.

 

ACUM puteţi achiziţiona produsul dorit şi în sistem LEASING sau CREDIT prin partenerii noştri:

SACE  , CECPatria Bank , Raiffeisen Leasing,

Termenul de livrare variază între 5 și 13 zile în funcție de complexitatea proiectului.

 

Cereţi oferta dumneavoastră la adresa de mail: office@eaglemedia.eu

Vă rugăm să specificaţi pentru ce tip de echipament (radio-tv-studio) doriţi oferta de preţ. Veti fi contactat de un reprezentant al companiei noastre.