Cere oferta

cere-oferta

Oferim gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio si tv in sistem analog si DIGITAL, antene radio și tv.

Echipamentele sunt de ultimă generaţie (verde) şi au un consum scăzut de curent electric (chiar şi cu 40%-60% mai scăzut decât vechile transmiţătoare clasice).

Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare. Echipamentele sunt testate riguros cu ajutorul instrumentatiei de laborator profesionale, respectând standardele de control al calitatii. Oferim o gama completa de accesorii pentru transmitatoarele Radio si TV, incluzând mai multe sisteme de RF pentru schimbarea frecventei de baza, precum si o varietate de echipamente si accesorii pentru controlul de la distanta al sistemelor.

 

Eagle Media Communications vine cu un nou sistem de vânzări,extrem de avantajos pentru radiodifuzori si televiziuni !!! FARA DOBANDA SAU ALTE TAXE!!!

Avans 50% din valoarea comenzii si plata diferentei după recepția mărfii în termen de 60 de zile (valoare de până la 10 000 Euro).Comenzile cu valori de peste 10 000 Euro beneficiază de alte promoții de plată. Preturile de vanzare sunt impuse de producatori, extrem de avantajoase.

 

ACUM puteţi achiziţiona produsul dorit şi în sistem LEASING sau CREDIT prin partenerii noştri:

SACE  ,  Raiffeisen Leasing

Termenul de livrare variază între 5 și 13 zile în funcție de complexitatea proiectului. Modalitatea de livrare este par avion.

 

Cereţi oferta dumneavoastră.

Vă rugăm să specificaţi pentru ce tip de echipament (radio-tv-studio) doriţi oferta de preţ.Veti fi contactat de un reprezentant al companiei noastre.

 

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesaj

【ポイント20倍】ウォールナット : 北欧調シンプルワーキングデスク【noraces】 ブラウン(brown) (ナチュラル) (レトロモダン) つくえ 机 PC パソコン SOHO ライティング
三菱 ジェットタオルプチ 【JT-PC105CK-W】(ホワイト) 壁取付タイプ カンタン設置 [2015年11月新発売] ハンドドライヤー 換気扇【RCP】【沖縄・北海道・離島は送料別途必要です】【
アルナ ユニフォーム額UV ユニホーム ケース 額 16164 Mサイズ シルバー × 紺
【CaseSet】実印向/マンモス(SA品)15.0mm&印鑑ケース(ローケツ金) 【YOUNG zone】【HLS_DU】 ▲
【イトーキ 学習机 デスク 幅80cm コファーノ ナチュラルホワイト [2個口] CN-D08-82】
西蔵老礦手工伝承天珠 (希少) 龍頭ヒモネックレス 十五眼天珠×スターガーネット
パルエックスパルエックス 20L
ダイニングボード(食器棚) 【板扉/上置き付き】 幅50cm 上台扉耐震ラッチ付き 日本製 ブラウン 【完成品】【代引不可】【S1】
ジャンボペール ツートン 間口1400×奥行き960×高さ1150mm【HG1000T】
キンタローベビーベッド【スライド式おむつ入れ付き日本製赤ちゃんベッド】アンファンエコベビーベッド