About Us

 

 

Suntem distribuitori (importatori şi service) pentru mărcile: DB Elettronica, D&M Broadcast, Neetra, Elenos, Global Broadcast Solutions,  SyES, Digiten, Sematron, Proffesional Show, Coel, Rover Instruments, AEV, Axel.

EAGLE MEDIA Group activează cu succes, datorită faptului ca și-a stabilit obiectivul principal menținerea relațiilor cu clienții, devenite adevarate parteneriate. Reprezentăm cei mai buni producători mondiali de echipamente media.

BROADCASTING – MEDICAL SCIENCE – PRODUCTION – COMMUNICATIONS

Oferim soluții de supraveghere video/audio wirelles pentru orașe și localități (control numere de înmatriculare, furt, verificări tehnice, verificări auto furate, intrări-ieșiri vehicule din orașe) cu dispecerate fixe și mobile. Control direct pe mobil în timp real pentru echipaje de poliție,intervenție.

Comercializăm sisteme și cabine de instructaj pentru piloți în școlile de aviație. Suntem cea mai bună soluție pentru monitorizare și coordonare stadioane (vânzare bilete electronice, coordonare, tabele afișaj electronic, supraveghere video și transmisie video live pe stadion, evacuare asistată video,etc. Dispecerat).

Prin intermediul nostru găsiți cele mai bune soluții de monitorizare medicală operatorie și post operatorie.

 

Prin experienta acumulata prezentam clientilor nostri cele mai bune solutii pentru a economisi timp si implicit bani. Găsim solutiile eficiente, abordarea potrivita pentru fiecare aspect în parte chiar si atunci când ni se cere ceva ce este din afara domeniului nostru de activitate.

Am reusit nu de putine ori sa construim solutii (Global Broadcast Solutions) pe care clientii nostri se pot baza.